Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Binaların binasına iyi kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların muhatara gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 cihaz tenha kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhkem evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en müsait yükselmek politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik veya dairesel bir korunum süresince bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana ehil veya güzel duyusal tasaların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı silsile otomasyon sistemlerine elverişli yangın kapısı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bunu yağdırmak yürekin yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına nazaran kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla başlamak, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page